Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps durable home furniture Mirrors by Cfc durable home furniture (Furniture Lumber Ludwik Mirror W295 Ludwik Collection Mirror Gray Wash Wax Finish Douglas Fir) Lumber Ludwik Mirror Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Luncani - Margineni  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Luncani - Margineni - Judetul Bacau

Luncani - Margineni, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/28499.php
GR28499


Luncani - Margineni, judetul Bacau

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Luncani - Margineni" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Biserica de lemn Luncani
0.66 km
Drumul Crucii Manastirea Carmelitana Luncani
1.56 km
Manastirea Carmelitana Luncani
1.7 km
Poiana - Margineni
2.43 km
Podis - Margineni
2.98 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.