Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Pestera Casa Zmeului - Vadu Crisului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Pestera Casa Zmeului - Vadu Crisului - Judetul Bihor

Pestera Casa Zmeului - Vadu Crisului, Ascunzis - Judetul Bihor
gc.plus.ro/2837.php
GR2837

Cetatea Zanelor, denumita si Casa Zmeului, se afla in Muntii Padurea Craiului, pe versantul drept al defileului Crisului Repede, la aprox. 300 m nord de tunelul feroviar. In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Pestera Casa Zmeului - Vadu Crisului" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Vadu Crisului pestera Casa Zmeului
Cetatea Zanelor - Vadu Crisului pestera Casa Zmeului


Locuri apropiate
Peretele Zanelor Vadu Crisului
0.16 km, 106 m dif.niv.
Pestera Vadu Crisului
1.14 km, -6 m dif.niv.
Vadu Crisului
1.61 km
Birtin - Vadu Crisului
2.47 km
Suncuius
3.16 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.