Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Stanca Cucului de la Bogata  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Stanca Cucului de la Bogata - Judetul Bacau

Stanca Cucului de la Bogata, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/2834.php
GR2834

Satul Bogata este accesibil pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti, fiind la 4 km vest de Targu Ocna. Obiectivul despre care vorbim se afla la jumatatea distantei dintre Bogata si Dofteana (3,5 km vest de Bogata), la marginea soselei.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Stanca Cucului de la Bogata" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Povestea pitonului
la 11-04-2016
 
Ofer acest raspuns ca observatie generala, pentru ca ar putea fi de folos si altora. Initial am vrut sa ascund cutia sub Piatra cu Piton. Ea se afla la cativa metri de ascunzis (in stanga, cum privesti la perete) si reprezinta o fata de strat inalta de vreo 10 m care are batut un piton la vreo doi metri de baza ei. Noi (cei de la fostul club de speologie Montana din Onesti) foloseam stanca pentru antrenamentele de catarare.


1 Piatra cu piton?
la 09-04-2016
 
Ascunzisul este aproape drive-in, in fata stancii fiind loc destul pentru parcare, iar accesul pana la geocutie este unul comod. Initial am cautat geocutia chiar la baza stancii. Apoi am citit cu atentie instructiunea ajutatoare, si mi-am dat seama ca este vorba de o stanca mai mica, izolata.

Geocutia, inca una marca radupuscarciuc, este perfecta pentru forma si marimea fisurii care o ascunde. Poate pietrele care mascheaza ascunzisul atrag atentia. A celui care cauta geocutii cu siguranta. O intrebare... de ce apare pe geocutie denumirea de Piatra cu piton?


 
Poze geoascunzis

stanca cucului bogata
Stanca Cucului - sector - stanca cucului bogata


Locuri apropiate
Canionul Dofteana
0.79 km, 23 m dif.niv.
Bogata - Dofteana
1.57 km
Cucuieti - Dofteana
1.71 km
Dealul Dracoaia
1.85 km, 313 m dif.niv.
Dofteana
1.93 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.