Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps [Ad] Attractions of Bulgaria, video show map: Shipka Gabrovo - Kazanlak Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Biserica de lemn Luncani  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Biserica de lemn Luncani - Judetul Bacau

Biserica de lemn Luncani, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/2828.php
GR2828

O adevarata bijuterie arhitectonica si artistica, biserica de lemn de la Luncani a fost ctitorita, prin 1777, de un razes, Constantin Tumurug.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Biserica de lemn Luncani" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Dar nu am gasit cutia
la 20-05-2018
 
Buna, am ajuns la biserica, am cautat in scorburile a 2-3 nuci ce pareau a fi cel descris, dar... nu am avut noroc. Totusi nu-s convins ca am gasit nucul care trebuie.


1 Biserica de lemn Luncani
la 08-03-2016
 
Cutia era un pic descoperita, dar in stare buna. Locatie accesibila auto. Impresionata lucratura in lemn.


 
Poze geoascunzis

biserica lemn luncani
Biserica de lemn din Luncani - biserica lemn luncani


Locuri apropiate
Luncani - Margineni
0.66 km
Poiana - Margineni
1.99 km
Drumul Crucii Manastirea Carmelitana Luncani
2.21 km, 24 m dif.niv.
Manastirea Carmelitana Luncani
2.35 km, -7 m dif.niv.
Podis - Margineni
2.92 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.