Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Casalotul din Caldari - Muntii Tarcaului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Casalotul din Caldari - Muntii Tarcaului - Judetul Bacau

Casalotul din Caldari - Muntii Tarcaului, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/2805.php
GR2805

La Caldari este numele unui mic perimetru aflat sub Culmea Scărisoara, un picior al Muntelui Stogu - ultimul varf serios (1519 m) al Culmii Grindusu din Muntii Tarcaului.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Casalotul din Caldari - Muntii Tarcaului" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

caldari tarcau casalot
Casalotul din Caldari - caldari tarcau casalot


Locuri apropiate
Valurile de pamant Redut
2.74 km, -414 m dif.niv.
Varful Biliboc
2.74 km, 29 m dif.niv.
Monumentul lui Emil Rebreanu
3.01 km, -471 m dif.niv.
Biserica Kontumac
3.05 km, -398 m dif.niv.
Pasul Ghimes-Palanca
3.09 km, -463 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.