Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Ghetarul de la Scarisoara  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Ghetarul de la Scarisoara - Judetul Alba

Ghetarul de la Scarisoara, Ascunzis - Judetul Alba
gc.plus.ro/2786.php
GR2786

Ghetarul de la Scarisoara

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Ghetarul de la Scarisoara" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Ghetarul Scarisoara
la 16-07-2015
 
De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Chiar daca efortul a fost sustinut, a meritat. Singura nemultumire a fost faptul ca nu mai este voie sa cobori in locasul stalactitelor si stalacmitelor. Acum le observi de departe si sunt puse in evidenta prin iluminare, ca dealtfel toata pestera.


 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Plisti - Garda de Sus
0.78 km
Ghetari - Garda de Sus
1.1 km
Garda Seaca - Garda de Sus
1.46 km
Hanasesti - Garda de Sus
1.65 km
Dealu Frumos - Garda de Sus
1.73 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.