Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Global Total Office chairs Recommended Desk Chair Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Vechiul cimitir turcesc Iaila  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Vechiul cimitir turcesc Iaila - Judetul Tulcea

Vechiul cimitir turcesc Iaila, Ascunzis - Judetul Tulcea
gc.plus.ro/2718.php
GR2718

Pasul Iaila - Yayla - Carapelit - 192 m - desparte Muntii Macinului de Podisul Babadagului. Pe panta vestica a pasului, sub culme, se afla un vechi cimitir turcesc, zice-se parasit, desi, de la unul dintre locuitori am aflat ca n-ar fi decat neingrijit.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Vechiul cimitir turcesc Iaila" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

cimitir iaila
Cimitirul turcesc Iaila - cimitir iaila


Locuri apropiate
General Praporgescu - Cerna
0.89 km
Mircea Voda - Cerna
3.7 km
Varful Tuguiata Batrana
3.88 km, 207 m dif.niv.
Varful Tuguiata Podisul Babadagului
3.97 km, 226 m dif.niv.
Dealul Asan Podisul Babadagului
4.47 km, 119 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.