Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Manastirea Cerbu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Manastirea Cerbu - Judetul Tulcea

Manastirea Cerbu, Ascunzis - Judetul Tulcea
gc.plus.ro/2717.php
GR2717

Este o manastire infiintata recent, in anul 2000, bisericuta, corpurile de chilii etc. fiind construite intre 2000-2006. Atrag atentia 9 troite dispuse in zig-zag pe panta unui deal din incinta, traseul lor inchipuind Drumul Crucii si conducand la un paraclis central.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Manastirea Cerbu" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

cerbu dobrogea
Biserica Manastirii Cerbu - cerbu dobrogea


Locuri apropiate
Ciucurova
3.66 km
Atmagea - Ciucurova
3.87 km
Varful Tuguiata Podisul Babadagului
6.73 km, 246 m dif.niv.
Varful Tuguiata Batrana
6.97 km, 227 m dif.niv.
Dealul Asan Podisul Babadagului
7.43 km, 139 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.