Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Red Barrel Studio accent chairs Slipper Chair Upholstery Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi - Judetul Prahova

Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi, Ascunzis - Judetul Prahova
gc.plus.ro/2693.php
GR2693

Banca Marie Thereze a fost construita ca loc de popas, de un pietrar italian, Domenico Tramontini, in memoria bunicii sale din Italia, care se numea Marie Thereze. Pe spatarul bancii este inscripționat numele bunicii si data 7 septembrie 1888, probabil data construirii. Pietrarul a fost adus din Italia, pentru construirea castelului Peles.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Cascada Urlatoarea
0.31 km, -190 m dif.niv.
Cascada Valea Spumoasa
1.23 km, -253 m dif.niv.
Cascada Caraiman
2.06 km, 436 m dif.niv.
Poiana Tapului - Busteni
2.27 km
Brana Caraimanului
2.3 km, 957 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.