Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Morile de apa - Eftimie Murgu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Morile de apa - Eftimie Murgu - Judetul Caras-Severin

Morile de apa - Eftimie Murgu, Ascunzis - Judetul Caras-Severin
gc.plus.ro/2692.php
GR2692

Intr-o excursie pe Valea Rudariei, pe langa spectacolul fascinant al cascadelor imbinat cu zgomotul salbei de mori, locurile iti ofera surprize nebanuite. Intreaga zona este rupta parca din basme.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Morile de apa - Eftimie Murgu" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Intr-o zi cu ploaie continua
la 28-09-2015
 
Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Ploua continuu, asa incat nu am putut sa fac o drumetie mai lunga. Dar am avut totusi timp, sa caut macar o geocutie, si sa vizitez un interesant sat, cu morile sale de apa. Prima data am traversat localitatea si am vizitat cheile Rudariei. Interesant loc, dar totusi, parca din cauza asfaltului a pierdut putin din farmec.

La intoarcere am cautat mai intai ascunzisul, care este unul de tip drive-in. Geocutia este amplasata la o inaltime putin mai mare decat 2 m, dar se poate ajunge la ea cu usurinta. Foarte bine ales ascunzisul. Totusi, aveti grija la pietrele care cad de pe versantul stancos pe asfalt. In final, am vizitat si majoritatea morilor de apa, cele mai multe fiind inchise, si doar cateva deschise. Multumim pentru ascunzis.


 
Poze geoascunzis

Morile de apa Eftimie Murgu Cheile Rudariei
1317 - Morile de apa Eftimie Murgu Cheile Rudariei


Locuri apropiate
Eftimie Murgu
1.57 km
Bania
4.58 km
Prigor
7.13 km
Garbovat - Bania
7.16 km
Prilipet - Bozovici
7.97 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.