Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Piatra Bardos - Cheile Bicazului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Piatra Bardos - Cheile Bicazului - Judetul Neamt

Piatra Bardos - Cheile Bicazului, Ascunzis - Judetul Neamt
gc.plus.ro/2680.php
GR2680

Piatra Bardos din Muntele Bardos este stanca care inalta deasupra Cheilor Laposului, vizavi de Piatra Cupas. Se mai numeste is Peretele Lapos. Partea din sud-vest este un perete de stanca vertical, accesul se face pe partea impadurita dinspre nord-est. Se urmeaza drumul de-alungul paraului Bardos spre casele Cupaseni, apoi se urca prin padure pana pe creasta. Chiar daca pe harta apare o poteca, noi nu am gasit-o la fata locului.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Piatra Bardos - Cheile Bicazului" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Varful Piatra Bardos
Piatra Bardos 1 - Varful Piatra Bardos


Locuri apropiate
Piatra Cupas
0.44 km, 38 m dif.niv.
Politele Bardosului
1.53 km, -228 m dif.niv.
Barnadu - Bicaz-Chei
1.8 km
Piatra Surducului
1.89 km, -239 m dif.niv.
Gradina Zanelor
1.99 km, -5 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.