Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Mina parasita - Piciorul Lespezilor  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Mina parasita - Piciorul Lespezilor - Judetul Arges

Mina parasita - Piciorul Lespezilor, Ascunzis - Judetul Arges
gc.plus.ro/2621.php
GR2621

In apropierea cabanei Piscu Negru, chiar langa traseul care urca pe Piciorul Lespezilor catre Varful Lespezi, se afla o mina parasita. Apa care curge din mina, fiind dealtfel si captata, este deosebit de rece.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Mina parasita - Piciorul Lespezilor" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Gura de mina
la 02-10-2016
 
Desi am observat obiectivul la inceputul unei ture pe Lespezi, am cautat cutia la intoarcere. Apa ce iese din mina e curata si rece, dar n-as zice si potabila. Geocutia a fost gasita inaintea mea de rozatoare, care au uitat sa se treaca in jurnal.


 
Poze geoascunzis

mina parasita Piciorul Lespezilor Piscu Negru
Mina parasita - mina parasita Piciorul Lespezilor Piscu Negru


Locuri apropiate
Caderile de apa ale Caltunului
2.26 km, 194 m dif.niv.
Varful Lespezi
3.36 km, 1303 m dif.niv.
Lacul Caltun
3.59 km, 988 m dif.niv.
Varful Laitel
3.73 km
Saua Laitel
3.82 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.