Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Alcott Hill Conversation Sets OutdoorsGeocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cascada Cofu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cascada Cofu - Judetul Mures

Cascada Cofu, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/259.php
GR0259

Ascunzisul Cascada Cofu

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cascada Cofu" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Geocutia din care izvoreste o cascada
la 09-09-2013
 
Traseul spre cascada Cofu incepe din Bistra Muresului. Am luat-o pe strada Scaunului, la inceput pe un drum asfaltat, apoi pe drum forestier. Deasupra caselor din Valea Bistrii am identificat mai multe formatiuni stancoase interesante, stanca Tuclui si stanca Cetate. La intoarcere am urcat pe aceasta din urma, unde am ascuns si o geocutie. Pe drum am intalnit muncitori forestieri, a trebuit sa astept de mai multe ori din cauza lucrarilor forestiere. Ajungand la intersectia paraului Cofu cu Valea din Mijloc, din cauza grabei am uitat sa opresc la basorelieful lui Decebal. Ramane pe data viitoare.

Cascada este deosebit de frumoasa, pacat ca este atat de aproape de drum. Sau mai bine zis, pacat ca drumul este atat de aproape de cascada. De fapt nu este chiar o cascada, o cadere de apa, ci mai mult o prelingere. Apa are o anumita cadere, dar nu cade. La fata locului veti afla adevarul. Apa nu izvoreste de sub radacinile unui brad, din cavitatea stancii. Da de unde. Apa izvoreste din geocutie :-) Multumiri pentru cel care a creat aceasta superba cascada :-)


 
Poze geoascunzis

cascada Cofu
Bifurcatie - cascada Cofu


Locuri apropiate
Scaunul Domnului
7.22 km, 193 m dif.niv.
Colibita - Bistrita Bargaului
10.7 km
Piatra Corbului
10.8 km, -243 m dif.niv.
Stanca Cetate Valea Bistrii
11.12 km, -509 m dif.niv.
Cusma - Livezile
12.58 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.