Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Gradina botanica - Targu Mures  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Gradina botanica - Targu Mures - Judetul Mures

Gradina botanica - Targu Mures, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/2578.php
GR2578

Gradina botanica din Targu Mures se afla pe platoul Cornesti, pe teritoriul Universitatii de Medicina si Farmacie. Intrarea in gradina se afla intre clinica de psihiatrie si clinica de copii. In parcul dendrologic se afla peste 154 de specii de copaci si arbusti, respectiv 800 plante aborigene si exotice.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Gradina botanica - Targu Mures" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Cu o echipa formata din 3 generatii
la 08-08-2013
 
Am pornit in cautarea acestei geocutii cu o echipa formata din persoane apartinand la trei generatii. Prima data vroiam sa cautam geocutia de la Universitatea de Medicina si Farmacie, dar gradinaresele, care erau tocmai intr-o pauza de tigara, erau asezate chiar langa ascunzis. Am plecat mai departe spre gradina botanica, urmand sa revenim. Preforma pet din gradina botanica a fost gasita bineinteles de catre cel mai tanar membru al familiei, cred ca ii era mai usor sa se aplece dupa geocutie :-)


 
Poze geoascunzis

gradina botanica Targu Mures
Alee - gradina botanica Targu Mures


Locuri apropiate
Universitatea de Medicina si Farmacie
0.22 km, -19 m dif.niv.
Parcul Indragostitilor
0.44 km, -42 m dif.niv.
Zoo Targu Mures
0.72 km, 128 m dif.niv.
Arcasul
0.88 km, 1 m dif.niv.
Weekend Dragon
0.98 km, -78 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.