Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Lacul Colibita  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Lacul Colibita - Judetul Bistrita-Nasaud

Lacul Colibita, Ascunzis - Judetul Bistrita-Nasaud
gc.plus.ro/2113.php
GR2113

Lacul Colibita

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Lacul Colibita" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Colibita
294 - Colibita


Locuri apropiate
Colibita - Bistrita Bargaului
2.06 km
Muresenii Bargaului - Tiha Bargaului
4.61 km
Tureac - Tiha Bargaului
9.2 km
Pasul Tihuta
9.69 km, 26 m dif.niv.
Piatra Fantanele - Tiha Bargaului
9.73 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.