Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Pasul Barcaciului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Pasul Barcaciului - Judetul Sibiu

Pasul Barcaciului, Ascunzis - Judetul Sibiu
gc.plus.ro/17.php
GR0017

Data: 03.04.2005
Tip ascunzis: Geocutie traditionala

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Pasul Barcaciului" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Re: Pasul Barcaciului
la 05-11-2011
 
Am gasit cutia. Necesita urgent intretinere.

Am gasit cutia in noiembrie 2011, vezi inscrisul de la "alte geocutii din judetul Sibiu" unde se pare ca l-am inscris din greseala. Mai e o greseala la coordonate: latitudinea nu este N46°36,8270', ci N45°36,8270'.


1 Re: Pasul Barcaciului
la 08-09-2007
 
July 14
Am gasit-o! Din pacate cutia e intr-o stare cma proasta:(. Era toata uda, probabil din cauza ca n-a fost ascunsa undeva trebuia ultima data. Am incercat sa usuc continutul, dar am venit cam nepregatit si eram destul de grabit, asa ca din pacate nu am putut face mare lucru. Am pus cutia intr-un sac de gunoi negru care l-am gasit inauntru. Sper ca asa sa nu mai intre apa. Urmatorii care vin dupa ea sa tina minte: geocutia e acum intr=un sac negru de gunoi.
Altfel, o drumetie frumoasa, am avut noroc de vreme buna. Am mers evident mai sus pana la cabana, unde am gasit o gramada de afine, buuune. ;)

IN: creion, arc de la sacul de dormit
OUT: travel bug


 
Poze geoascunzis

geocutia pasul barcaciu
Cutia - geocutia pasul barcaciu


Locuri apropiate
Varful Negoiu
6.8 km
Varful Lespezi
8.03 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.