Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Patinoarul Vakar Lajos - Miercurea Ciuc  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Patinoarul Vakar Lajos - Miercurea Ciuc - Judetul Harghita

Patinoarul Vakar Lajos - Miercurea Ciuc, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/164.php
GR0164


Patinoarul Vakar Lajos - Miercurea Ciuc

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Patinoarul Vakar Lajos - Miercurea Ciuc" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Patinoarul Vákár Lajos, GC2TZQ8
la 27-06-2011
 
Cu cateva saptamani in urma, am mai cautat aceasta geocutie, dar fara succes. Dupa ce cel care a ascuns cutia a masurat din nou coordonatele, de data asta cu o precizie mult mai buna, am reusit intr-un timp destul de scurt sa gasesc micul ou de culoare galbena.


 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Miercurea Ciuc
0.78 km
Liceul Marton Aron Miercurea Ciuc
1.08 km, 8 m dif.niv.
Lacul Suta
1.82 km, 32 m dif.niv.
Biserica Jigodin
1.94 km, -13 m dif.niv.
Jigodin-Bai - Miercurea Ciuc
2.04 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.