Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Design Cottage Dressers deals Dressers Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Panorama spre castel - Bran  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Panorama spre castel - Bran - Judetul Brasov

Panorama spre castel - Bran, Ascunzis - Judetul Brasov
gc.plus.ro/16.php
GR0016

Panorama spre castelul Bran

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Panorama spre castel - Bran" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Panorama castel Bran
Vedere spre castel - Panorama castel Bran


Locuri apropiate
Belvedere cu cruce Bran
0.29 km, 118 m dif.niv.
Bran
0.31 km
Predelut - Bran
1.37 km
Moieciu de Jos - Moieciu
2.52 km
Sohodol - Bran
3.29 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.