Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Tempur Pedic Tempur Flex Prima Split Split King Size Mattress Mattress Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Belvedere cu cruce - Bran  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Belvedere cu cruce - Bran - Judetul Brasov

Belvedere cu cruce - Bran, Ascunzis - Judetul Brasov
gc.plus.ro/14.php
GR0014

Belvedere cu cruce - Bran

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Belvedere cu cruce - Bran" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Belvedere cruce Bran
Crucea de pe belvedere - Belvedere cruce Bran


Locuri apropiate
Panorama castelul Bran
0.29 km, -118 m dif.niv.
Bran
0.55 km
Predelut - Bran
1.35 km
Moieciu de Jos - Moieciu
2.3 km
Simon - Bran
3.37 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.